Suoraan sisältöön
Ulkosuomalaisparlamentti

 Suomi-hakemisto

  AUTO­VUOKRAAMOT
AUTOVUOKRAAMO AVIARENT
Suomi-Seuran jäsenille 15% alennus autojen vuokrauksista pääkaupunkiseudulla. Helsinki-Vantaa lentoasemalla ennakkoon tilattujen vuokra-autojen nouto ja vuokra-autojen palautus mahdollista 24/7. Myös autojen toimitukset haluttuun osoitteeseen , joustavasti. Varaukset tai tarjouspyynnöt voi tehdä kätevästi nettisivuiltamme www.aviarent.fi tai sähköposti rent@aviarent.fi Suomi-Seuran alennuksesta maininta huomautuskohtaan.


AUTOVUOKRAAMO FINN-RENT OY
Suomalainen palveleva autovuokraamo


EUROPCAR
Tarjoamme auton kaikkiin tarpeisiin - sinä valitset sopivan. Meiltä löydät myös automaattivaihteisia autoja monissa eri kokoluokissa. Europcarin kautta voit varata myös turvaistuimet ja muut mahdolliset lisävarusteet. Europcar palvelee sinua kaikkialla Suomessa.
www.europcar.fi


HERTZ
Hertz Autovuokraamo tarjoaa lyhytaikaisiin vuokrauksiin Suomi-Seuran jäsenille erikoishinnat Suomessa ja ulkomailla. Saat alennuksen käyttämällä varausvaiheessa Suomi-Seuran alennustunnistetta (CDP) 627659. Varaukset kätevästi osoitteesta www.hertz.fi.
Pidempiaikaisiin vuokrauksiin valitse Hertz MiniLeasing, jonka minimivuokra-aika on vain 30 vuorokautta. Se on helppo, nopea ja joustava tapa hankkia auto tilapäiseen tarpeeseen. Tutustu MiniLeasing-tuotteeseen kotisivuillamme.

* Sivun alkuun


© Copyright 2002 Suomi-Seura, Mariankatu 8, 00170 Helsinki
puhelin +358 - (0)9 - 684 1210, e-mail info@suomi-seura.fi


Päivitetty: 15.10.06 Webmaster
 


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /u/users/y/uparl/uparl/public_html/kuvat/suomi/index2.php on line 137