Suoraan sisältöön
Ulkosuomalaisparlamentti

 Suomi-hakemisto

  KOULUTUS
EF EDUCATION FIRST
EF Education First tarjoaa kielikursseja ja kansainvälisiä kokemuksia kaikille ympäri maailman. EF perustettiin yli 50 vuotta sitten tavoitteenaan ylittää rajoja ja edistää avoimuutta kielikoulutuksen avulla. EF toimii edelleen tämän ajatuksen pohjalta ja avaa ovia maailmalle. EF:n kanssa voi lähteä ulkomaille opiskelemaan 7 kieltä yli 40 kohteeseen - kurssit sopivat kaikenikäisille ja kaikentasoisille kielten taitajille. Tutustu valikoimaamme EF:n verkkosivuilla ja koe mitä maailmalla on tarjottavanaan!


EIRAN AIKUISLUKIO
Eiran aikuislukiossa voi suorittaa lukio-opinnot ja valmistua ylioppilaaksi päätoimisena tutkinto-opiskelijana tai aineopiskelijana. Päivä- ja lähiopetuksen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden opiskella joustavasti töiden tai harrastusten ohella verkko-, ilta- ja omaan tahtiin –kursseilla. Kaikki lukion pakolliset kurssit voi suorittaa verkko-opintoina. Osan lukion kursseista voi myös suorittaa kaksikielisesti suomeksi ja englanniksi. Lukion lisäksi Eiran aikuislukiossa on mahdollisuus opiskella maahanmuuttajille suunnatussa perusasteen opetuksessa, suomen kielen kursseilla tai lukioon valmistavassa koulutuksessa (LUVA). Lue lisää sivuiltamme www.eira.fi tai www.eira.fi/aloitaopiskelu. Tervetuloa opiskelemaan!


ELÄVÄ SUOMEN KIELI
Suomen kielen ja kirjallisuuden opetusta ulkosuomalaisille internetissä


ETÄKOULU KULKURI
Kulkuri on ulkomailla asuvan oppilaan etäkoulu, jossa lapsi oppii suomea ja suomeksi – tarvittaessa kaikkia peruskoulun aineita.


INTERNATIONAL BUSINESS -KANDIDAATTIOHJELMA
MIKKELI CAMPUSKAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk – aloitti 1.1.2017, Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen yhdistyttyä. Xamk on siellä missä tapahtuu ja missä löydetään uutta. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.


NETTILUKIO
Lukio-opinnot joustavasti verkossa - olitpa sitten missä päin maapalloa tahansa


NOMADSKOLAN
Nomadskolan är en finlandssvensk skola på nätet för dig som bor utomlands. Nomadskolan hjälper dig att hålla dörren öppen till skolan här hemma genom att du får öva dig i modersmål och litteratur och finska på nätet.


TAMPERE UNIVERSITIES
Tampereen yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun muodostama uusi monialainen korkeakouluyhteisö aloittaa toimintansa vuoden 2019 alussa. Tutkinto-ohjelmista lähes 50 on englanninkielisiä.


TURUN AMMATTIKORKEAKOULU
Turun ammattikorkeakoulussa voit opiskella esimerkiksi tekniikan, terveyden, liiketalouden tai taiteen ja median ammattilaiseksi. Matka osaamiseen ja ammattiin alkaa tästä.

* Sivun alkuun


© Copyright 2002 Suomi-Seura, Mariankatu 8, 00170 Helsinki
puhelin +358 - (0)9 - 684 1210, e-mail info@suomi-seura.fi


Päivitetty: 15.10.06 Webmaster
 


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /u/users/y/uparl/uparl/public_html/kuvat/suomi/index2.php on line 137