Suoraan sisältöön
Ulkosuomalaisparlamentti

 Suomi-hakemisto

  MATKAILU
AUTOLOMAT.FI


DOORIS TRAVEL


ENONTEKIÖ – TOSILAPPI
40 ELÄMÄÄ SUUREMPAA TUNTURIA


HOSTELSCLUB.COM


ICELANDAIR
Tarjoamme nopeat yhteydet ja hyvän palvelun 16 kohteeseen Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa sekä Islantiin. Halutessasi Voit tehdä nopean koneenvaihdon tai Stopover pysähdyksen 1-7 päivää samalla lentohinnalla. Koneissa WiFi, henkilökohtainen viihdekeskus ja 2 x 23 kg matkatavarat ja 1 x 10 kg käsimatkatavarat ja paikkavaraukset maksutta. Uudet kohteet 2016 ovat Chicago ja Montreal. Tarjoamme nopeimmat yhden pysähdyksen yhteydet kaikkiin kohteisiimme.


KORSISAARI YHTIÖT
Matkustamisen iloa yli 80 vuotta.
Päiväretket ja kuljetuspalvelut
pienille ja isoille ryhmille sekä liikuntarajoitteisille.


KOTIMAAILMA
Kotimaailma on yrittäjävetoinen perheyritys, joka tarjoaa kalustettuja asuntoja 14. eri paikkakunnalla niin kotimaisille ja ulkomaalaisille yksityisasiakkaille, kuin yritys- ja saneerausasiakkaille. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissamme voi majoittua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Kotimaailma-ketju laajenee kokoajan voimakkaasti ja uusia asuntoja hankitaan jatkuvasti. Katso lisää osoitteesta: www.kotimaailma.com


KUERKIEVARI
Edullista majoitusta Ylläksellä


LOMASEUTU.FI
Kurkkaa nettisivuillemme ja varaa pohjoisen Keski-Suomen parhaat lomapaikat ja -palvelut nyt!


MATKAILU KOTIMAASSA.FI
Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Matkailu kotimaassa.fi kirjoittaa kattavasti ja mielenkiintoisesti Suomen matkailukohteista. Sivustolla myös muuta ajankohtaista asiaa kotimaanmatkailusta sekä tapahtumakalenteri.


SAVONLINNAN OOPPERAJUHLAT
Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma ja yksi merkittävimpiä matkailukohteita. Oopperajuhlat on yli sadan vuoden aikana kasvanut kuukauden mittaiseksi kansainväliseksi festivaaliksi. Sen kävijämäärä on noin 60 000 vierasta vuodessa, siitä runsaat 10 prosenttia tulee ulkomailta. Ooppera Savonlinnassa on kokonaisvaltainen elämys, joka muodostuu korkeatasoisista oopperaesityksistä ja konserteista, keskiaikaisen Olavinlinnan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja kesäisestä Savonlinnasta luonnonkauniine ympäristöineen. Savonlinnasta on tullut käsite oopperanystävien keskuudessa kautta maailman.


SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ
Jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi hostelleissa ympäri Suomea. Hostellit tarjoavat viihtyisää, edullista ja yhteisöllistä majoitusta kaikille matkailijoille. Kansainvälinen hostellikortti on jäsenyytesi maailmanlaajuiseen Hostelling International (HI) –hostelliverkostoon, joka kattaa noin 3500 hostellia jopa 90 maassa. Kansainvälisellä hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen kaikissa HI-hostelleissa ympäri maailman sekä erilaisia matkailullisia etuja kotimaassa ja ulkomailla.


VERTAA.FI
Vertaa halvat lennot. Kaikki kohteet ja satoja eri lentoyhtiöitä. Valitse ensin kohde ja matkustuspäivät. Vertaa.fi lentohaku listaa kaikki lennot ja varaaminen on helppoa.

* Sivun alkuun


© Copyright 2002 Suomi-Seura, Mariankatu 8, 00170 Helsinki
puhelin +358 - (0)9 - 684 1210, e-mail info@suomi-seura.fi


Päivitetty: 15.10.06 Webmaster
 


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /u/users/y/uparl/uparl/public_html/kuvat/suomi/index2.php on line 137