Suoraan sisältöön
Ulkosuomalaisparlamentti

 Suomi-hakemisto

  MATKAILU
AUTOLOMAT.FI


HAAPASAAREN LOMAKYLÄ
Mainio lomapaikka ympäri vuoden!


HOSTELSCLUB.COM


ICELANDAIR
Tarjoamme nopeat yhteydet ja hyvän palvelun 16 kohteeseen Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa sekä Islantiin. Halutessasi Voit tehdä nopean koneenvaihdon tai Stopover pysähdyksen 1-7 päivää samalla lentohinnalla. Koneissa WiFi, henkilökohtainen viihdekeskus ja 2 x 23 kg matkatavarat ja 1 x 10 kg käsimatkatavarat ja paikkavaraukset maksutta. Uudet kohteet 2016 ovat Chicago ja Montreal. Tarjoamme nopeimmat yhden pysähdyksen yhteydet kaikkiin kohteisiimme.


KORSISAARI YHTIÖT
Matkustamisen iloa yli 80 vuotta.
Päiväretket ja kuljetuspalvelut
pienille ja isoille ryhmille sekä liikuntarajoitteisille.


KOTIMAAILMA
Kotimaailma on yrittäjävetoinen perheyritys, joka tarjoaa kalustettuja asuntoja 14. eri paikkakunnalla niin kotimaisille ja ulkomaalaisille yksityisasiakkaille, kuin yritys- ja saneerausasiakkaille. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissamme voi majoittua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Kotimaailma-ketju laajenee kokoajan voimakkaasti ja uusia asuntoja hankitaan jatkuvasti. Katso lisää osoitteesta: www.kotimaailma.com


LOMASEUTU.FI
Kurkkaa nettisivuillemme ja varaa pohjoisen Keski-Suomen parhaat lomapaikat ja -palvelut nyt!


LÄNSI-UUDENMAAN MAAKUNTAMUSEO
EKTA sijaitsee Tammisaaren vanhassa kaupungissa lähellä toria. Pysyvästi esillä ovat ”Kaikkien aikojen Raasepori” ja ”Helene Schjerfbeckin elämä ja taide” -näyttelyt. Pihapiirissä on nk. Porvaristalo, ainutlaatuinen 1700-luvun kaupunkilaistalo sekä valokuvaamo 1940-luvun lopulta. Lisäksi on vaihtuvia näyttelyitä.
Gustav Vasagata 11 Kustaa Vaasankatu 11
EKENÄS TAMMISAARI
www.ektamuseum.fi
www.facebook.com/EKTAmuseum


MATKAILU KOTIMAASSA.FI
Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Matkailu kotimaassa.fi kirjoittaa kattavasti ja mielenkiintoisesti Suomen matkailukohteista. Sivustolla myös muuta ajankohtaista asiaa kotimaanmatkailusta sekä tapahtumakalenteri.


MATKATOIMISTO KYMENMATKAT
Matkailua jo 35 vuoden kokemuksella. Räätälöimme teille matkoja lähelle ja kauas, toiveidenne mukaan. Kaukomatkat, Euroopan matkat, Venäjän matkat ja tietenkin risteilyt Tallinnaan, Tukholmaan, Välimerelle ja Karibialle. Ryhmämatkojen erikoistoimistona meiltä saat tarjoukset niin lento-, juna- kuin bussimatkoistakin. Kotimaan ryhmämatkat Kaakko135 alueelle eli Kotka-Hamina-Pyhtää-Miehikkälä-Virolahti.


PYKÄLÄ
Kelomiljöö erämaaluonnon keskellä, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kuhmon keskustasta, tarjoaa majoitusta mukavuuksin ympäri vuoden. Kuhmon villit ja vapaat vedet sekä luonto tarjoavat erinomaiset puitteet kaikenlaiseen erästelyyn tai vaikkapa vain paikan rauhoittumiseen ja hiljaisuuteen. Tule ja tutustu, pysähdy ja rentoudu.
Lisätietoa ja varaukset klikkaamalla kuvaa tai yrityksemme nimeä yllä.


SKAFUR-TOUR
Skafur-Tour on matkailuasiantuntijasi Suomessa. Tarjoamme yli 100 aktiviteettia ja aktiivilomaa Suomessa kaikkina vuodenaikoina. Kaikkia matkapakettejamme voi yhdistellä ja muokata, jopa täysin yksilölliseksi matkasuunnitelmaksi Suomessa. Tee tilauspyyntö verkkosivuillamme tai ota yhteyttä: sales@skafur-tour.fi


SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ
Jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi hostelleissa ympäri Suomea. Hostellit tarjoavat viihtyisää, edullista ja yhteisöllistä majoitusta kaikille matkailijoille. Kansainvälinen hostellikortti on jäsenyytesi maailmanlaajuiseen Hostelling International (HI) –hostelliverkostoon, joka kattaa noin 3500 hostellia jopa 90 maassa. Kansainvälisellä hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen kaikissa HI-hostelleissa ympäri maailman sekä erilaisia matkailullisia etuja kotimaassa ja ulkomailla.


SUOMI-SEURAN MATKAT OY
Kaukomatkoja yksilöllisten toiveiden mukaisesti omatoimimatkailijoille ja ryhmille.


TRIVAGO
Trivagolla on kattava valikoima majoitusvaihtoehtoja kautta maailman. Etsimme Internetistä kaikki hotellit, joissa on tilaa ja esittelemme ne selkeästi ja tiiviisti, jotta hotellin hakeminen olisi mahdollisimman helppoa.


VERTAA.FI
Vertaa halvat lennot helposti ja nopeasti. Kaikki kohteet ja satoja eri lentoyhtiöitä. Löydä edulliset lennot Suomeen täältä.


VISITKARELIA.FI

* Sivun alkuun


© Copyright 2002 Suomi-Seura, Mariankatu 8, 00170 Helsinki
puhelin +358 - (0)9 - 684 1210, e-mail info@suomi-seura.fi


Päivitetty: 15.10.06 Webmaster
 


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /u/users/y/uparl/uparl/public_html/kuvat/suomi/index2.php on line 137