Suoraan sisältöön
Ulkosuomalaisparlamentti

 Suomi-hakemisto

  PALVELUT
Alennuskoodi.fm
Alennuskoodi.fm on eräs Suomen suosituimmista alennuskoodisivustoista, josta löytyy päivittäin hyviä tarjouksia sekä alennuskoodeja verkkokauppoihin.


F-SECURE
Katso lempisarjasi netissä ilman maarajoituksia. F-Secure on suojannut kymmeniä miljoonia ihmisiä digitaalisilta uhilta maailmanlaajuisesti yli 25 vuotta. Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden käyttää internetiä turvallisesti. Katso Suomi-Seuran jäsentarjous!


PELISIVUT.COM
Pelisivut.com on Suomen paras tietolähde netin rahapeleistä.


PIKAVIPIT.FI
Pikavipit.fi on puolueeton lainavertailu, josta löytyy yli 20 pikavippipaikan tiedot.


SEOSEON
SEOSEON LTD on uuden ajan digimarkkinointitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa yrityksiä myymään enemmän verkossa. Palvelukirjosta löydät sopiva ratkaisut kaikkiin Pohjoismaihin niin vähittäisverkkokaupoille kuin B2B yrityksillekin. Hyödyntämällä tuottavia markkinointipalveluitamme, tiedät saavasi tarkasti mitattavia tuloksia järkevään hintaan. Lue lisää osoitteesta http://seoseon.com/ tai ota yhteyttä sähköpostitse info@seoseon.com. Me autamme sinua tekemään tulosta!


SINKKONEN CONSULTING
Oletko muuttamassa uuteen kohdemaahan tai palaamassa kotimaahan? Onko sinulla ja perheelläsi ymmärrystä mitä muuttaessa käydään ensimmäisen vuoden aikana läpi ja, kun sopeutumista ei voi valita? Entä uuden kulttuurin tuomat toimintatavat? Tiedätkö miten toimia arkipäivän eri tilanteissa? Tiedätkö miksi paluu kotimaahan ja takaisin omaan kulttuuriin koetaan usein haasteellisempana kuin lähtö? Valmennamme kansainvälisissä, monikulttuurisissa tehtävissä toimivia henkilöitä sopeutumaan uusiin kulttuureihin ja autamme ulkomaankomennusprosesseissa. Sinkkonen Consulting on perustettu vuonna 2001. Asiakkainamme on kansainvälisesti toimivia yrityksiä ja valtionhallinnon yksiköitä.

* Sivun alkuun


© Copyright 2002 Suomi-Seura, Mariankatu 8, 00170 Helsinki
puhelin +358 - (0)9 - 684 1210, e-mail info@suomi-seura.fi


Päivitetty: 15.10.06 Webmaster
 


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /u/users/y/uparl/uparl/public_html/kuvat/suomi/index2.php on line 137