Suoraan sisältöön
Ulkosuomalaisparlamentti

 Suomi-hakemisto

  TUOTTEET
FinnishFoodStore
FinnishFoodStore toimittaa suomalaiset herkut Euroopan alueelle! Teki mielesi sitten ruisleipää Italian auringon alla tai Fazerin sinistä sateisessa Lontoossa, FinnishFoodStore toteuttaa haaveesi! Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme https://www.finnishfoodstore.com/ ja nauti Suomesta, missä ikinä oletkin!


HINTASEURANTA
Hintaseurannan sivuilta löydät helposti kaikki parhaat tarjoukset ja alennuskoodit, joita verkkokaupat asiakkaillensa tarjoavat. Näin huippudiilit löytyvät helposti, ja verkko-ostoksissa säästäminen on helppoa.


KALEVALA KORU
Kalevala Koru on jo 80 vuoden ajan ollut Suomen rakastetuin Koru. Kotimaisena käsityönä valmistetut korut edustavat ajatonta ja rohkeaa muotoilua ja juhlistavat jokaisessa meissä asuvaa kauneutta ja voimaa. www.kalevalakoru.fi


KIRJOSILTA
Kirjosillan kirjotut heijastimet tuovat:
Turvaa pimeään, tuiketta tielle! Ole osa suomalaista tarinaa ja pue heijastin päällesi. Kirjosillan heijastin on helppo ja huoleton.


LAPPONIA JEWELRY
Lapponia Jewelry on vahvan taiteellisen vision ja suomalaisen käsityön ilmentymä. Lapponian vallankumouksellinen ja pohjoisen luonnon inspiroima muotokieli on ilahduttanut maailmaa jo 50 vuoden ajan. www.lapponia.com


PIECE OF MEMORIES
Pala Suomea korun muodossa. Piece of Memories on luonut yhdessä nuoren suunnittelijan Nino Hynnisen kanssa Tupa-korumalliston, jonka lähtökohtana on suomalainen vieraanvaraisuus ja sielunmaisema.


ShopAlike.fi
ShopAlike.fi - kaikki verkkokaupat helposti yhdessä osoitteessa. Paljon suomalaisia brändejä ja kansainväliset sivumme toimittavat jo 15 Euroopan maahan.

* Sivun alkuun


© Copyright 2002 Suomi-Seura, Mariankatu 8, 00170 Helsinki
puhelin +358 - (0)9 - 684 1210, e-mail info@suomi-seura.fi


Päivitetty: 15.10.06 Webmaster
 


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /u/users/y/uparl/uparl/public_html/kuvat/suomi/index2.php on line 137