Suoraan sisältöön
Ulkosuomalaisparlamentti

 Suomi-hakemisto

  TUOTTEET
AARIKKA
Aarikka koru -malliston tuotteet valmistetaan yksittäin käsityönä Suomessa. Korujen päämateriaali on puu, joka Aarikan oman värjäysmenetelmän ansiosta saa kauniin silkkimäisen pinnan. Aarikka koti -mallistoon suunnitellaan sesonkikohtainen valikoima lahja- ja koriste-esineitä. Joka jouluksi tonttusarjaan suunnitellaan pari uutta iloista veitikkaa. Aarikan mallistot edustavat kestävää kauneutta.


HINTASEURANTA
Hintaseurannan sivuilta löydät helposti kaikki parhaat tarjoukset ja alennuskoodit, joita verkkokaupat asiakkaillensa tarjoavat. Näin huippudiilit löytyvät helposti, ja verkko-ostoksissa säästäminen on helppoa.


KALEVALA KORU - Astu tarinaan.
Kalevala Koru on taiteilijoiden ja kädentaitajien elävä yhteisö, jossa luodaan ajassa elävää uutta suomalaista korudesignia. Kuten ihmisillä, myös koruilla on oma tarinansa. Korun kantajana olet osa tarinaa.


KIRJOSILTA
Kirjosillan kirjotut heijastimet tuovat:
Turvaa pimeään, tuiketta tielle! Ole osa suomalaista tarinaa ja pue heijastin päällesi. Kirjosillan heijastin on helppo ja huoleton.


LAPPONIA - The Art of Expression
Lapponia on ilmaisuvoimainen koru karismaattiselle naiselle. Lapponia-korujen ainutlaatuisuus perustuu yksilölliseen muotoiluun, parhaisiin materiaaleihin, suomalaiseen käsityöhön sekä pieniin sarjoihin.


PIECE OF MEMORIES
Pala Suomea korun muodossa. Piece of Memories on luonut yhdessä nuoren suunnittelijan Nino Hynnisen kanssa Tupa-korumalliston, jonka lähtökohtana on suomalainen vieraanvaraisuus ja sielunmaisema.


SALEDUCK
Saleduck on alennuskoodeja ja tarjouksia tarjoava sivusto, joka haluaa suomalaisia kuluttajia löytämään parhaat tarjoukset netissä. Haluamme auttaa verkko-ostajia säästämään shoppailuissaan löytämällä parhaat diilit helposti sivustoltamme niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin verkkokauppoihin.


ShopAlike.fi
ShopAlike.fi - kaikki verkkokaupat helposti yhdessä osoitteessa. Paljon suomalaisia brändejä ja kansainväliset sivumme toimittavat jo 15 Euroopan maahan.


TAIGAKORU
Korut pohjolan luonnosta. Valmistetaan Lapissa, jo vuodesta 1981.

* Sivun alkuun


© Copyright 2002 Suomi-Seura, Mariankatu 8, 00170 Helsinki
puhelin +358 - (0)9 - 684 1210, e-mail info@suomi-seura.fi


Päivitetty: 15.10.06 Webmaster
 


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /u/users/y/uparl/uparl/public_html/kuvat/suomi/index2.php on line 137