Suoraan sisältöön
Ulkosuomalaisparlamentti

 Suomi-hakemisto

  ASUNNOT, ASUMINEN JA TONTIT
FORENOM
Oma väliaikainen koti Forenomilta loistavalla sijainnilla! Tarjoamme 2000 valmiiksi kalustettua asuntoa 30 paikkakunnalla Suomessa. Asunnon tai huoneen saat juuri siksi aikaa kun tarvitset, muutamasta päivästä kuukausiin. Forenomin kalustetussa ja kodinomaisessa asunnossa majoittuminen on käytännöllistä ja mukavaa. Saatavilla myös siivous- ja liinavaatehuoltopalvelut sekä useimmissa asunnoissa langaton internet-yhteys. Meiltä löytyy myös kuusi huoneistohotellia, joissa majoitut edullisesti. Varaa helposti osoitteessa forenom.fi tai soita asiakaspalveluumme +358 20 198 3420.


KOTIMAAILMA
Kotimaailma on ainoa Suomessa toimiva valtakunnallinen kalustettujen asuntojen ketju. Tarjoamme täysin kalustettuja asuntoja niin kotimaisille ja ulkomaalaisille yksityis- ja yritysasiakkaille. Toimimme yrittäjävetoisesti ja olemme asiakastyytyväisyydessä yksi parhaista majoittajista valtakunnallisesti. Kalustetuissa asunnoissamme voi majoittua kahdesta vuorokaudesta eteenpäin niin kauan kuin haluat. Kotimaailma-ketju laajenee voimakkaasti ja toimimme lähes 20 paikkakunnalla. Katso lisää asunnoistamme ja kohteista osoitteesta: www.kotimaailma.com, info@kotimaailma.com / +358 377 6705.


DIAKONISSALAITOKSEN HOIVA
Hyvä arki kuuluu kaikille. Diakonissalaitoksen Hoiva tarjoaa apua elämän muuttuviin tilanteisiin omassa kodissa ja hoivakodissa.


KIINTEISTÖMAAILMA
Me autamme löytämään tarpeitasi vastaavan kodin ja asuinalueen. Kukaan ei välitä niin kuin me.

* Sivun alkuun


© Copyright 2002 Suomi-Seura, Mariankatu 8, 00170 Helsinki
puhelin +358 - (0)9 - 684 1210, e-mail info@suomi-seura.fi


Päivitetty: 15.10.06 Webmaster
 


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /u/users/y/uparl/uparl/public_html/kuvat/suomi/index2.php on line 137