Suoraan sisältöön
Ulkosuomalaisparlamentti

 Suomi-hakemisto

  ASUNNOT, ASUMINEN JA TONTIT
FORENOM
Oma väliaikainen koti Forenomilta loistavalla sijainnilla! Tarjoamme 2000 valmiiksi kalustettua asuntoa 30 paikkakunnalla Suomessa. Asunnon tai huoneen saat juuri siksi aikaa kun tarvitset, muutamasta päivästä kuukausiin. Forenomin kalustetussa ja kodinomaisessa asunnossa majoittuminen on käytännöllistä ja mukavaa. Saatavilla myös siivous- ja liinavaatehuoltopalvelut sekä useimmissa asunnoissa langaton internet-yhteys. Meiltä löytyy myös kuusi huoneistohotellia, joissa majoitut edullisesti. Varaa helposti osoitteessa forenom.fi tai soita asiakaspalveluumme +358 20 198 3420.


HOVI HOLIDAY OY
Toteuta haaveesi ja hanki vapaa-ajan asunto Saimaan rannalta! 1/4-lomaosake on uusi, vaivaton tapa nauttia leppoisista lomapäivistä ympäri vuoden. Yhdellä osuudella 13 lomaviikkoa vuodessa valmiiksi huolletussa mökissä.


KIINTEISTÖMAAILMA
Me autamme löytämään tarpeitasi vastaavan kodin ja asuinalueen. Kukaan ei välitä niin kuin me.


KOTIMAAILMA
Kotimaailma on yrittäjävetoinen perheyritys, joka tarjoaa kalustettuja asuntoja 14. eri paikkakunnalla niin kotimaisille ja ulkomaalaisille yksityisasiakkaille, kuin yritys- ja saneerausasiakkaille. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissamme voi majoittua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Kotimaailma-ketju laajenee kokoajan voimakkaasti ja uusia asuntoja hankitaan jatkuvasti. Katso lisää osoitteesta: www.kotimaailma.com


LAATUMAA
Laatumaan tontteja on eri puolilla Suomea, sisävesien rannoilla sekä tuntureilla. Näitä valtion mailla sijaitsevia kohteita voit ostaa tai vuokrata - valitse omasi yhteensä yli tuhannesta rantatontista ja matkailukeskustontista! Suurin osa on vapaa-ajan tontteja, jolle voit rakentaa mökin. Tontteja on myös oman kodin rakentajalle ja liiketoimintaan kohdetta etsivälle.

* Sivun alkuun


© Copyright 2002 Suomi-Seura, Mariankatu 8, 00170 Helsinki
puhelin +358 - (0)9 - 684 1210, e-mail info@suomi-seura.fi


Päivitetty: 15.10.06 Webmaster
 


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /u/users/y/uparl/uparl/public_html/kuvat/suomi/index2.php on line 137